Колеги проблема е следният.Карам си колата и като влезна в дупка дори и малка да е...само да тресне в купето...и ми трагва винтилатора или как да го кажа духалката....за секунда трагва и спира.А винтилатора е на полижение 0 степен....Дори някои път трагва и без да сам влезнал в дупка....Дано сам обеснил правелно...мерси предварително!
Известие
Collapse
No announcement yet.
странен проблем!!!
Collapse
X
-
Нагорял ти е ключа, или там както се казва за парното/климатика. Не знам дали става с почистване или със смяна, но пиши ако го отремонтираш, че и моята е така, ама нещо нямам време и не ми се занимава."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
-
Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщениеНагорял ти е ключа, или там както се казва за парното/климатика. Не знам дали става с почистване или със смяна, но пиши ако го отремонтираш, че и моята е така, ама нещо нямам време и не ми се занимава.Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP
Comment
-
Ключа може да ти изглежда перфектен и пак да прави простотии.Разглоби го и го провери!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от KalinAlfista Покажи съобщениена мен ми казаха че уж това било нормално климата да си пускала за секунда и пак да го спира ама не вярвам да е така....колега клуча ми е перфектен....незнам какво може да е ако някои знае от каде е проблема моля да каже....мерси
Comment
-
Първоначално публикувано от victtorbg Покажи съобщениеНе е нормално климата да ти се включва сама.Може и от копчето да е.Ако искаш мини да го разглобим.
Колега,опитай се да пишеш малко по-грамотно!Ч и Ш съществуват в азбуката ни.Заместването им с цифри не се толерира!
Мордохай!Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP
Comment
Comment